Industrial Choice Multi-Purpose Spray

Alegerea corecta incepe cu Industrial Choice Multi-Purpose Spray. Protejeaza lemnul, metalul, zidaria si multe altele. Puteti pulveriza din orice unghi sau directie, chiar si cu susul in jos.

Anti-Slip Floor Coatings

Straturile anti-alunecare sunt usor de aplicat si creeaza o suprafata antiderapanta durabila pentru siguranta sporita in si in jurul locuintei dumneavoastra.

Concrete Saver Floor in 24

Pardoseli din beton rapide, decorative si durabile. Produsele Rust-Oleum Concrete Saver Fast Flooring reprezinta o colectie de ultima ora de straturi de poliuree care ofera mari avantaje in timp de aplicare si performanta. Acoperiti si reparati podelele in doar 24 de ore.

Patch, Paint and Protect Concrete Floors

Observati cat de usor este sa acoperiti, sa vopsiti si sa va protejati podelele pentru un finisaj de durata.

Leak Seal Rubberized Protective Coating

Obtine rezultate instantanee cu Leak Seal - un strat cauciucat utilitar de protectie care ofera un sigiliu flexibil etans si previne patrunderea umezelii si a ruginei.

Facility Maintenance

Uitati-va cum va puteti infrumuseta locuinta si economisi bani folosind vopsea de mai putine ori cu Rust-Oleum Industrial Coatings.

Noxyde

Sistem de acoperire rezistent acrilic elastomer pe baza de apa care asigura o protectie de neegalat la coroziune pe termen lung in medii agresive.

Steel-Tech Stainless Steel Rich Coatings

Straturi poliuretanice si epoxidice care utilizeaza otel inoxidabil 316L pentru a asigura protectia ceruta in medii dure.

Pool and Fountain Paint

Noile produse Rust-Oleum Pool and Fountain Paint fac restaurarea bazinelor si fantanilor o lucrare rapida si usoara. Priviti cum aceasta linie completa de produse va poate ajuta sa economisiti timp si bani.