Plata în numerar – ramburs
Comenzile până în 1000 de lei pot fi achitate prin ramburs, plata făcându-se în momentul în care marfa vă este livrată de către curier.

Ordin de plată/virament bancar
Modalitatea aceasta de plată este disponibilă atât pentru persoane juridice cât și persoane fizice. Coletele a caror valoare depaseste 1000lei trebuiesc achitate inainte de livare. Datele necesare acestei operațiuni sunt:
Beneficiar: SC ABW Royal Impex SRL
Cod unic de inregistrare: RO 31232612
Cont COD IBAN: RO59 RZBR 0000 0600 1537 7129
Banca: Raiffeisen Bank-sucursala Obregia

Cont COD IBAN: RO36 TREZ 7045 069X XX01 2752

Banca: Trezoreria Statului Sector 4

Plata prin Paypal
Pentru această modalitate de plată trebuie să aveți un cont PayPal verificat. Plata se face în condiții deplinde de siguranță, fără niciun comision suplimentar.
La finalizare comenzii selectati Ramburs ca metoda de plata dupa care sunati la unul dintre numerele afisate pe site sau trimiteti un email pe contact@vopsea-spray.ro si specificati numarul de comanda pentru care doriti plata cu PayPal.

Nota: Momentan acest serviciu nu este activat.

Transport și livrare

________________________________________
Produsele comandate se livrează oriunde în România prin  Bookurier, Gls sau Xcurier, coletul ajungând la destinație in 24-48 de ore de la predarea acestuia catre firma de curierat.
Trimiterea comenzii va fi confirmată prin e-mail, în care veți primi un număr de AWB pentru a putea urmări procesul de livrare.

Comenzile primite pana la ora 14:00 vor fi procesate in aceeasi zi, cele venite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare.
In cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc, veti fi contactat de catre un reprezentant al firmei noastre.

Costul de transport, in Bucuresti si Ilfov, este de 10 lei TVA inclus, pentru coletele pana la 5 kg, fara taxarea kilometrilor suplimentari.

Costul de transport, in Bucuresti si Ilfov , este de 40 lei TVA inclus, pentru coletele care depasesc 5 kg, fara taxarea kilometrilor suplimentari.

Costul de transport, oriunde in tara, este de 22 lei TVA inclus, pentru coletele pana la 5 kg, fara taxarea kilometrilor suplimentari.

Costul de transport, oriunde in tara, este de 50 lei TVA inclus, pentru coletele care depasesc 5 kg, fara taxarea kilometrilor suplimentari.

 

Cum anulez o comandă?

________________________________________
Dacă lansați o comanda și vă dați seama că ați greșit ceva sau nu mai doriți să comandați o puteți face folosind formularul de contact sau numerele de telefon.

 

Termeni generali

Vopsea Spray este denumirea comerciala a SC Abw Royal Impex SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Drumul Binelui nr. 2i, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/1901/2013, avand CUI RO31232612.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.rust-oelum.ro, Abw Royal Impex  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.rust-oleum.ro este proprietatea SC Abw Royal Impex SRL.

Abw Royal Impex garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.rust-oleum.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Abw Royal Impex Srl  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Abw Royal Impex SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@rust-oleum.ro. Abw Royal Impex Srl  va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Abw Royal Impex Srl exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Abw Royal Impex Srl.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Abw Royal Impex SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Abw Royal Impex SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Abw Royal Impex Srl nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Abw Royal Impex Srl nu sunt contrafacute si beneficiaza de garantie de 24 luni.

Abw Royal Impex Srl garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie comerciala, conform descrierii afisate pe site, Abw Royal Impex Srl va poate emite, la cerere un certificat de garantie valabila pentru perioada stabilita.

Toate produsele comercializate de Abw Royal Impex Srl beneficiaza de garantia legala de conformitate, potrivit art. 5-14 din Legea nr. 449/2003.