In aceasta categorie sunt incluse produsele destinate vopsirii suprafetelor din plastic, pvc, polipropilena, plexiglas

Spray Vopsea Imitatie Piatra 400ml
Spray Vopsea Imitatie Piatra 400ml
Datorita texturii spray-ului Rust-Oleum Stone puteti recreea cu usurinta aspectul natural si textura reala de piatra. Se poate aplica pe cele mai multe dintre suprafete cum ar fi lemn,metal,tencuiala,lut ,ceramica, polistiren expandat, polistiren extrudat, plastic, plexiglas, etc..
not rated 45.00lei Selectează opțiuni
Spray Vopsea Painter’s Touch 400ml
Spray Vopsea Painter’s Touch 400ml
Painter’s Touch propune o gama variata de spray-uri cu vopsea premium decorative si protective pentru orice suprafata, ideal pentru orice proiect mare sau mic. Acest produs este ideal pentru vopsire obiecte din lemn, metal, sticla, pvc, etc.. Painter’s Touch este un produs de inalta calitate, disponibil in numeroase nuante atractive, uscare rapida, pentru folosire atat la interior cat si la exterior. Putere de acoperire mare datorita continutului ridicat de substanta solida, rezultand o acoperire teoretica de aproximativ 2 MP/tub.
not rated 25.00lei Selectează opțiuni
Spray Vopsea Texturata 400ml
Spray Vopsea Texturata 400ml
Spray-urile Rust-Oleum Textured ofera o textura de finisaj bogata, multi-colorata. Efectul surprinzator este creat prin dispensarea simultana a multitudinii de culori printr-o singura cutie de vopsea. Special creat pentru lemn si suprafete metalice ,poate fi folosit si pe altfel de suprafete deasupra unui strat de Rust-Oleum Primer. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi usor, ca nuanta, de produsul real.
not rated 45.00lei Selectează opțiuni
Vopsea Spray Universal 2 In 1 400ml
Vopsea Spray Universal 2 In 1 400ml
Universal este primul spray cu vopsea din lume care poate fi aplicat pe absolut orice suprafata. Este special creeat pentru a putea fi aplicat pe diverse suprafete, inclusiv lemn, plastic, metal, zidarie, beton si vinyl. Capul de pulverizare extrem de ergonomic, cu dispersie a vopselei uniforma, este special conceput pentru a pulveriza in orice directie – CHIAR SI DE JOS IN SUS!!! In sectiunea Video a magazinului nostru puteti viziona prezentarea acestui produs. Universal reprezinta varful de gama al spray-urilor cu vopsea de la Rust-Oleum, fiind la ora actuala probabil cel mai bun spray cu vopsea din lume. Vopseaua din Universal este una de tip premium, avand o formula avansata 2 in 1(vopsea+primer intr-un singur tub).Universal nu necesita un alt strat de grund sau alte pelicule pregatitoare. Ca orice produs Rust-Oleum si Universal vine cu o suprafata de acoperire mult mai mare decat a oricarui alt spray cu vopsea existent pe piata.
not rated 45.00lei Selectează opțiuni