LeakSeal

posted in: Uncategorized | 0

Strat de acoperire din cauciuc flexibil. NOU! Transparent, aluminiu și alb

 

NOU! LeakSeal ™ – Stratul de cauciuc flexibil care etanseaza scurgeri si fisuri. Pentru diverse aplicatii si substraturi. Disponibil in negru si culorile noi transparent, aluminiu si alb.

Rust-Oleum® are solutia pentru etansarea scurgerilor si fisurilor: LeakSeal ™ .

Un nou spray convenabil pentru tratarea fisurilor, rupturilor si scurgerilor din acoperisuri de bitum, jgheaburi, tevi de scurgere, pereti exteriori, marginile cosurilor de fum, in jurul ferestrelor de acoperis si ramele geamurilor. Produsul este unic si ofera un finisaj foarte bun. Este usor de utilizat si 100% rezistent la apa.

 

Pentru aplicatii variate
LeakSeal poate fi utilizat pe metal, aluminiu, PVC, zidarie, materiale pentru acoperis, asfalt, bitum, fibra de sticls etc. Stratul de acoperire se bazeaza pe cauciuc si creeazs un sigiliu flexibil, care rezista in orice conditii meteorologice. Acesta ofera un sigiliu flexibil, etans care previne patrunderea umezelii si a coroziunii.

 

Usor de folosit
Utilizarea produsului este simpla: in primul rand trebuie curatata si uscata suprafata apoi se aplica produsul prin mai multe straturi subtiri. Acesta poate fi acoperit cu o vopsea pe baza de latex sau cu vopsea pe baza alchidica dupa 24 de ore.